Budak umur tilu taun keur meujeuhna capétang ngomong, sagala rupa ditanyakeun ka emana.
Budak : “Ma ari adé dikandung ku ema teh sabaraha sasih ?”
Emana : “Salapan bulan salapan poé !”
Budak : “Ari adé ayeuna umurna sabaraha taun ?”
Emana : “Tilu taun !”
Budak : “Ari ema nikah sareng bapa tos sabaraha taun?”
Emana : “Tilu taun ogé !”
Budak : “Jadi nu salapan bulan salapan dinténna…?” (tarangna kerung semu nu mikir)
Emana : “Eh salah kétah, umur hidep téh ayeuna nembe sataun satengah!” ( rada gugup)
Budak : “Ah..maenya umur adé nembé sataun satengah, tos capétang kieu!”
Emana : “Geus ah tong loba tatanya, Pamali!” ( bari ngaléos indit )

 

Sumber: http://humorsingkat.blogspot.co.id/

Komentar

comments