UA-79560391-1
26 C
Rengasdengklok, Karawang, ID
Minggu, November 19, 2017

TEKNIK NGALA BELUT

Kahatur dulur nu resep ngala belut, aya sababaraha trik jitutitipan Ki Ihan, kanggo urang supados gampil, tur hasil ngalabelut mucekil... salian ti ngurek, atanapi di...

Nuju di Arab

URUT KABOGOH AMPROK DI PATH (Chatingan) CARITANA REK KOPDAR ADAY : "Kom!.. Ieu uing geus dilembur maneh, pas jalan gede..belah mana imah teh?" KOKOM : "anu...

THR

PUASA geus nincak tanggal wewelasan. Geus waktuna mayar THR ka para karyawan. Hal pikasieuneun keur kuring salaku Dirut PT Jibrut da apan pausahaan teh...

Tarawѐh

Geus datang deui bulan puasa. Kuring mah sok resep mun bulan puasa tѐh. Ari waktuna puasa mah teu pati resep, da sok lapar. Komo...

Kereteg Hate

Cahaya bentang pating gurilap, bulan imut ngagelenyu ninggali kuring keur diuk di jandela kamar bari ngainghak ceurik, angina ngahiliwir karasa tiis, peuting ieu bet...

Budak Jeung Emana

Budak umur tilu taun keur meujeuhna capétang ngomong, sagala rupa ditanyakeun ka emana. Budak : "Ma ari adé dikandung ku ema teh sabaraha sasih ?" Emana...

Gunem Catur di SPBU

Hiji aki-aki keur nangtung di SPBU, (Ssstt.. ulah geruh tapi nya, eta aki-aki teh padahal kuring keur nyamar), ditanya ku nu keur ngantri rek...