UA-79560391-1
26 C
Rengasdengklok, Karawang, ID
Minggu, November 19, 2017

THR

PUASA geus nincak tanggal wewelasan. Geus waktuna mayar THR ka para karyawan. Hal pikasieuneun keur kuring salaku Dirut PT Jibrut da apan pausahaan teh...

Kereteg Hate

Cahaya bentang pating gurilap, bulan imut ngagelenyu ninggali kuring keur diuk di jandela kamar bari ngainghak ceurik, angina ngahiliwir karasa tiis, peuting ieu bet...

Tarawѐh

Geus datang deui bulan puasa. Kuring mah sok resep mun bulan puasa tѐh. Ari waktuna puasa mah teu pati resep, da sok lapar. Komo...