UA-79560391-1
26 C
Rengasdengklok, Karawang, ID
Minggu, November 19, 2017

Nuju di Arab

URUT KABOGOH AMPROK DI PATH (Chatingan) CARITANA REK KOPDAR ADAY : "Kom!.. Ieu uing geus dilembur maneh, pas jalan gede..belah mana imah teh?" KOKOM : "anu...

Budak Jeung Emana

Budak umur tilu taun keur meujeuhna capétang ngomong, sagala rupa ditanyakeun ka emana. Budak : "Ma ari adé dikandung ku ema teh sabaraha sasih ?" Emana...

Gunem Catur di SPBU

Hiji aki-aki keur nangtung di SPBU, (Ssstt.. ulah geruh tapi nya, eta aki-aki teh padahal kuring keur nyamar), ditanya ku nu keur ngantri rek...

TEKNIK NGALA BELUT

Kahatur dulur nu resep ngala belut, aya sababaraha trik jitutitipan Ki Ihan, kanggo urang supados gampil, tur hasil ngalabelut mucekil... salian ti ngurek, atanapi di...